Avslutade projekt
Grön regional förnyelse
Förstudien finansieras med medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden och medfinansieras ...
Läs mer »Vinnova – Ett nytt recept för matsystemet
Under 2022 – 2023 deltar Torsta i Vinnovas lärinsats Ett ...
Läs mer »DIS – Dynamiskt inköpssystem
Vill du bli en leverantör till de offentliga köken ? ...
Läs mer »Goda affärer genom goda samarbeten
Har du en idé som kan stärka livsmedelskedjan i länet? ...
Läs mer »SYSTER gastronomi (förstudie)
Samverkan / Yrkesstolthet / Samisk mat / Traditioner / Erfarenhetsutbyte ...
Läs mer »Grön Forskning
Grön forskning var en förstudie finansierad ur den Europeiska regionala ...
Läs mer »Samisk livsmedelsproduktion mot offentliga kök
De samiska företagen inom livsmedelsproduktion för att utveckla deras erbjudanden ...
Läs mer »Arbete i samverkan förutsätter kommunikation i samverkan
Sedan hösten 2020 pågår samverkansprojektet ”Arbete i samverkan förutsätter kommunikation ...
Läs mer »Mat och dryck längs Nordens Gröna Bälte
Syftet med Interregprojektet var att öka kompetensen bland och mellan ...
Läs mer »