Logotyp Gårdsrestaurang

torsta Gårdsrestaurang

På Torsta Gårdsrestaurang serverar vi riktigt god mat där en stor del av råvarorna kommer från vår egen gård.

En del av grönsakerna, potatis, nöt och lammkött producerar Torsta Gårdsbruk till Gårdsrestaurangen. Våra elever på inriktningen lantbruk hjälper till med detta.
Ås trädgård levererar också ekologiska grönsaker till oss. Från skogen kommer det som våra elever jagar på vår inriktning jakt 

Alla elever i ettan hjälper till att plocka lingon på hösten.

Närproducerat på riktigt!

Torsta Gårdsrestaurang serverar maten som buffé. Till lunchen ingår en stor salladsbuffé, soppa, nybakat bröd och kravmärkt kaffe!

Med reservation för ändring och slutförsäljning. Är du allergisk? Du kan alltid fråga oss om innehållet i maten!

Kontaktuppgifter: 072-562 41 94  (endast samtal, inte sms) alternativt mail: restaurangen@torsta.se

Öppet vardagar 12.30-13.30. Betalning sker via Swish eller med kort. Pris 130 kr.

Lunchmeny 20 – 24 maj

MÅNDAG

Pasta penne med en krämig sås av rotfrukter och nötinnanlår från Torsta Gårdsbruk.

Grillad vitkål med citronemulsion, ljummen vetesallad samt ugnstorkade tomater och rostade pumpakärnor.

TISDAG

Kryddigt ris med limepicklad morot, aioli, krämig vitkålssallad med sesam och ingefära, mango & ananassalsa samt chilistekt sej.

Potatis med krämig gryta av morot, timjan, lingon samt långkokt renlägg.

ONSDAG

Citron & persiljefyllda champinjoner med en örtemulsion och råg från Torsta Gårdsbruk.

Chili con carne av morot, svarta bönor samt nötfärs från Torsta Gårdsbruk med nachos, vitlöksdressing och jalpenos.

TORSDAG

Dillkokt potatis med vitvinssås, gröna bönor samt citron & parmesangratinerad sej.

Potatis med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås samt köttbullar av nötfärs från Torsta gårdsbruk.

FREDAG

Krämig potatissallad med rädisor och trädgårdens örter, serveras med fetaostcrème, skysås samt lingonmarinerat kallskuret ytterlår från Torsta Gårdsbruk.

Kaka till kaffet