Aktuella projekt
inom Landsbygds-
utveckling
SYSTER gastronomi
Samverkan / Yrkesstolthet / Samisk mat / Traditioner / Erfarenhetsutbyte ...
Läs mer »Grön Forskning
Grön forskning är en förstudie finansierad ur den Europeiska regionala ...
Läs mer »Utveckling av samisk livsmedelsproduktion mot offentliga kök
De samiska företagen inom livsmedelsproduktion för att utveckla deras erbjudanden ...
Läs mer »Offentlig gastronomi
Offentlig gastronomi i Jämtland/Härjedalen är en plattform för länets offentliga ...
Läs mer »Arbete i samverkan förutsätter kommunikation i samverkan
Sedan hösten 2020 pågår samverkansprojektet ”Arbete i samverkan förutsätter kommunikation ...
Läs mer »Mat och dryck längs Nordens Gröna Bälte
Syftet med Interregprojektet är att öka kompetensen bland och mellan ...
Läs mer »