En inspirationskurs för att laga vegetarisk mat som barn och ungdomar vill äta.
Vi blandar smaker och råvaror på ett innovativt sätt. Som vanligt har vi även ett klimat och svinnhanteringstänk.

Kursen riktar sig till ekonomibiträden, kallskänkor och kockar och är uppdelad i teoretisk och praktisk del.
Medtag kockkläder, arbetsskor och ett glatt humör.

Kostnad: 500:-/deltagare exkl. moms. Kursen inkluderar fika och lunch
Kursansvarig: Preethi Huczkowski

Kursdatum: 6/11, 11/11, 12/11 och 14/11/2019

Program

09.00 Välkomna och upplägg av dagen
09:30 Fika
10:00 Föreläsning Vegetarisk Matlagning
12.00 Lunch
13.00 Matlagning i grupper, köket
14.30 Avsmakning
15.00 Avlsutning och Utvärdering

Anmälan per mail: Preethi Huczkowski