En kurs som kombinerar svinnhantering och modet att våga använda grönsaker, frukter och fröer i olika kombinationer.

Blanda nyttiga och innehålsrika rå juicer och smoothies. Vi kommer använda både frukt, bär, brönsaker, fröer och mejeriprodukter. Vi får också lära oss matpedagogik och tips på hur man kan jobba med det.

Medtag kockkläder, arbetsskor och ett glatt humör.

Kostnad: 500:-/deltagare exkl. moms. Kursen inkluderar fika och lunch
Kursansvarig: Preethi Huczkowski

Kursdatum: 6/11, 11/11, 12/11 och 14/11/2019

Program

09.00 Välkomna och upplägg av dagen
09:30 Fika
10:00 Föreläsning Matpedagogik, Frederika Piccolo – Måltidspedagog
12.00 Lunch
13.00 Matlagning i grupper, köket Torsta
14.30 Avsmakning
15.00 Avlsutning och Utvärdering

Anmälan per mail: Preethi Huczkowski