Kurser

Juicer

Juice, råsaft, smoothies och matpedagogik i offentligt kök

En kurs som kombinerar svinnhantering och modet att våga använda grönsaker, frukter och fröer i olika kombinationer.

Blanda nyttiga och innehållsrika råjuicer och smoothies. Vi kommer använda både frukt, bär, grönsaker, fröer och mejeriprodukter. Vi får också lära oss matpedagogik och tips på hur man kan jobba med det.

Medtag kockkläder, arbetsskor och ett glatt humör.

Kursansvarig:
Preethi Huczkowski

Kursdatum:
Intresseanmälan och frågor via mail till preethi.huczkowski@torsta.se

Kostnad:
500:-/deltagare exkl. moms.
Kursen inkluderar fika och lunch

Program
09.00 Välkomna och upplägg av dagen
09:30 Fika
10:00 Föreläsning Matpedagogik, Frederika Piccolo – Måltidspedagog
12.00 Lunch
13.00 Matlagning i grupper, köket Torsta
14.30 Avsmakning
15.00 Avslutning och utvärdering