Här äter vi god mat lagad med passion och omtanke om djur och miljö. I Torstas Gårdsrestaurang dukar vi varje vardag fram lunch med två olika lunchrätter, soppa, hembakt bröd och stor salladsbuffé.

Eleverna erbjuds att köpa förmiddagsfika som består av två olika sorters hembakat bröd, olika sorters pålägg samt kaffe, te, varm choklad eller mjölk.

Här lagas maten från grunden av våra erfarna kockar. Kött från nöt och lamm samt potatis kommer från vår egen ekologiska gård. Torstas jaktelever ser till att restaurangen även kan servera vilt. Allt annat kött som serveras kommer från svenska producenter. Mat- och fikabröd bakas i vårt eget kök.

Torsta Gårdsrestaurang är nominerad i White Guide Junior till Årets Skolrestaurang 2019.
Vi blev nominerade till Årets Skolkock 2018 och Årets Skolrestaurang 2018