Torsta Gårdsrestaurang dukar till tvårätters!

Välkommen till vårt lunchkoncept ”Torsta Gårdsrestaurangs dukade tvårätters”!

Vi erbjuder en tallriksserverad tvårätters-lunch, bestående av varmrätt, dessert och dryck av naturens smaker, omsorgsfullt tillagad av Torsta Gårdsrestaurangs kockar med största mängd kärlek ❤️.

Vilken mat som serveras kan variera från vecka till vecka, eller från dag till dag. Detta eftersom vi lagar ihop rätterna efter de råvaror vi har för att maximera smakbilden av varje säsong. Får vi in ett lass nyplockade lingon och fin styckdetalj på en eftermiddag kanske vi lagar ihop något fantastiskt av det tills nästa dag.

Torsta Gårdsrestaurang har ett helhetstänk som går ut på att laga all mat med respekt för natur och djur. När det gäller råvaror kommer all nöt och lamm från Torstas kravmärkta gård som ligger 100 meter från Gårdsrestaurangen. All potatis kommer också från egen gård. I övrigt använder vi oss alltid av närhetsprincipen när det gäller råvaror, så räkna med att mycket av grönsakerna kommer från Åsbygden.

Kaffebönorna är alltid kravmärkta. Allt bröd som serveras är bakat i eget bageri på kravmärkt mjöl från små svenska kvarnar.

Öppettider är 12.30-14.30, måndag – fredag.
Vi har begränsat antal platser så boka gärna innan via restaurangen@torsta.se eller ring på 072 – 562 41 94 (telefontid 8.30-14.30). Uppge eventuella allergi och specialkost vid bokning.
Priset är 165 kronor per person.

För mer information, besök vår facebooksida.

Varmt välkomna!

Bilderna visar exempel på det vi serverat.

 

Lunchikon

Veckans lunchmeny

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 5483529665 Feed will not update.

Läs vår integritetspolicy
Torsta AB | Ösavägen 20 | 836 94 ÅS
072-562 41 94