Fritidsledare till Torsta ABs elevboende i Ås

Torsta AB erbjuder sina elever boende, vilket innebär att man bor på skolan måndag till fredag under läsåret. På boendet blandas människor med skiftande bakgrund och erfarenheter, vilket bidrar till att detta boende brukar innebära en viktig personlig utveckling och gemenskap, för de flesta också livslånga minnen. Boendet är ett alternativ för de som ska flytta hemifrån för att plugga på en annan ort eller för de som har långt att pendla till skolan. Torsta AB tillhandahåller lokaler och personal för driften av elevboendet och söker nu en fritidsledare.

Till elevboendet på Torsta AB

Vi söker dig som har;
– färdig eller pågående fritidsledarutbildning, pedagogisk utbildning eller motsvarande
– och/eller erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter
– eller annan lämplig bakgrund i arbete med ungdomar

Tjänsten är en säsongsanställning med omfattning ca 56 % räknat på anställningsperioden 19 augusti till 29 juni, fördelad på 4 eftermiddagar/kvällar per vecka, måndag till torsdag. Arbetstiden är 16.00- 22.30 under skolåret, under loven är det ingen verksamhet och därmed arbetsfritt.

Ditt uppdrag;
Som fritidsledare på Torsta, leder och utvecklar du fritidsverksamheten. Du äter middag med eleverna och planerar kvällens aktiviter tillsammans med dem och organiserar läxläsning för dem som behöver extra stöd. Du arbetar med att skapa trivsel, upprätthåller ordning och stimulerar ungdomarna till att utveckla sina fritidsintressen och sig själva.

Du ska ha ett öppet förhållningsätt som präglas av respekt, acceptans och lyhördhet. Du måste ha B-körkort och det kan även vara nödvändigt att ha tillgång till egen bil för att kunna jobba de tider som avses.

Vi erbjuder dig;

Ett spännande uppdrag med att jobba med våra elever i åldern 16-18 år.
Lön efter överenskommelse.
En tjänst som avser säsongsanställning på ca 56 % förlagd till skolåret, loven är lediga.

Låter det intressant?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till senast 15/6 till maria.thoren@torsta.se Märk ansökan med ”Fritidsledare”. Urval kan komma att göras löpande.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Maria Thorén 070-314 86 19 eller maria.thoren@torsta.se Tillträde 19 augusti.
Se vår hemsida: www.torsta.se för mer information om företaget.