Mat och dryck ska öka Nordens Gröna Bältes konkurrenskraft

 

Nu satsar tre starka regioner längs 63:breddgraden på att höja konkurrenskraft genom samverkan och kunskapsutveckling inom måltidsturism.  

Med Interreg Sverige-Norge projektet vill regionerna Jämtland Härjedalen, Västernorrland, Trøndelag Fylkeskommune och Fylkesmannen i Trøndelag öka kompetens bland företag som jobbar med mat & dryck kopplad till upplevelse.

Projekt är finansierad med medel av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Vill du vara med och utveckla ditt företag inom den snabb växande måltidsbranschen?
Va med när vi informerar i din region:

Kontakt Jämtland Härjedalen: Malin Jonsson, ‭072-243 55 52‬ eller malin.jonsson@torsta.se

Kontakt Västernorrland: Eva Jilkén 073-946 46 20‬ eller eva@leaderhogakusten.se

Kontakt Trøndelag: Kristine Rise ‭+47 908 31 316‬ eller kristine.rise@oimat.no